Espai jove

Amb aquest espai volem crear un espai de trobada i coordinació entre els professionals que treballen amb joves a la Zona Nord, i generar una dinàmica d’activitats on es fomenti l’oci saludable entre els joves, es promogui el coneixement i la utilització dels recursos municipals del barri, i es potencií l’autoorganització i la implicació dels joves en les seves activitats de lleure.

DIVENDRES ALTERNATIUS:
Aquest programa té com a objectiu fomentar l’oci saludable en els joves, mitjançant activitats no associades al consum d’alcohol, cànnabis i altres drogues, i posant especial atenció a les activitats esportives i a la formació en el camp del lleure i de l’esport.
És un programa coordinat per l’Agencia de Salut Pública de Barcelona i finançat pel Plan Nacional de Drogas.

CIUTAT ESPERANÇA:
Tallers on els joves, mitjançant l’aprenentatge del llenguatge audiovisual i la realització d’un vídeo, mostren una visió alternativa a la d’altres mitjans sobre el seu barri, alhora que reflexionen i fan reflexionar sobre problemàtiques i temes que els afecten.
Aquet projecte està dinamitzat per El Parlante.ASSAMBLEA JOVE:
Aquest espai busca potenciar l’autoorganització dels joves i fomentar l’associacionisme.PIKAESTIU:
Casal d’Estiu per joves d’entre 12 i 16 anys que pretén oferir-los una alternativa en el seu lleure. El Casal està coordinat amb l’IES Picasso i professionals de l’Espai Jove.