Taula de veïnatge


La Taula de Veïnatge del PDC és un espai on participen associacions, serveis de la zona i veïns i veïnes, i que té com a finalitat fomentar la convivència, el civisme i el bon veïnatge al barri.
Per fer-ho possible, es promouen espais de relació a partir d’activitats i acciones que tinguin en compte la diversitat cultural del barri.


JO CUIDO, JO ESTIMO CIUTAT MERIDIANA:
A partir de campanyes puntuals dissenyades i executades per veïns i veïnes del barri, es porten a terme acciones de civisme, bon veïnatge i conscienciació veïnal.
RUMORS A CIUTAT MERIDIANA 
La finalitat d’aquest projecte és combatre els rumors i els estereotips sobre la diversitat cultural del barri. Per fer-ho possible es fan:


MENJARS DEL MÓN 
Amb la finalitat de crear espais de relació entre veïns i veïnes de diverses cultures, es fan degustacions de diversos plats del món preparats pel mateix veïnat.HISTÒRIES D'AQUÍ
Construcció de la memòria històrica de Ciutat Meridiana a partir de materials produïts pels mateixos veïns i presentats a diverses entitats i escoles del barri.


  TEATRE COMUNITARI INTERCULTURAL:
Aquest projecte té com a finalitat fomentar les relacions i, conseqüentment, la convivència entre els i les veïnes del barri.
Els participants preparen i representen una petita obra de teatre per tal de conscienciar de forma positiva els altres veïns i veïnes sobre problemes socials que es donen al barri, cercant tots plegats possibles solucions. Aquest projecte està finançat per l’Estratègia BCN Antirumors i dinamitzat per La Xixa Teatre 

BANC DEL TEMPS:
Projecte d’ajuda mútua que consisteix en l’intercanvi de serveis, habilitats i coneixements entre els usuaris del Banc, fomentant d’aquesta manera la cohesió social, la confiança, l’amistat i la solidaritat entre els seus membres.
L’impuls a aquesta iniciativa es dóna des de l’Associació Salut i Família.